Rólunk

A Tally Film Produkciós Iroda 2001-óta foglalkozik filmkészítéssel – legyen szó akár televízióműsorról, cégbemutató reklámfilmről, esküvői felvételről, vagy egy konferencia képes dokumentációjáról.

Munkatársaink profi szakemberek, akik szakirányú végzettségük mellett több évtizedes televíziós és filmgyártási tapasztalatokkal rendelkeznek – hozzáértésük garancia a kiváló minőségű munkára.ha_portré munka ffHorváth Attila
fotográfus, operatőr
(önéletrajz)

Gyermekkorom óta különös kötődésem van a fotográfiához. Már kölyökként nagy gonddal komponáltam a családi képeket egy szovjet fényképezőgéppel, amiket aztán lelkesen dolgoztunk ki Édesapámmal a kazánházból kialakított alkalmi laborban  – innen az inspiráció. Aztán az évek során meg is tanultam a szakmát.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert nap mint nap azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek. Jó úgy élni, hogy nemcsak magamnak okozhatok örömöt azzal, hogy észreveszem a fény sokféle arcát, hogy meglátom a pillanatot úgy, ahogy más nem – hanem meg is tudom mutatni azt.

Valakitől egyszer azt hallottam: nagy felelősség „bekeretezni” egy részt a világból és átadni azt másoknak. Ezt vallom én is és igyekszem ennek megfelelően dolgozni – legyen szó álló vagy mozgóképről.

Leave a Reply